Kycklingfilé med ost och örter

 
4 pers
 
4 kycklingfiléer
2 dl lagrad riven ost
1/2 dl frysta provensalska örter 
4 tsk smör 
1 vitlöksklyfta 
2 dl matyoghurt 
 
Skär filéerna på mitten, men inte helt igenom. Vik ut, salta och peppra. Blanda osten med örterna och strö ut på filéerna. Vik ihop och fäst med tandbetare. Bryn i smöret i en panna och stek klart i ugnen i 200 grader i ca 15 min. Smaksätt youghurten med finrivna vitlöken, salt och peppar. Servera med ugnbakade potatisklyftor samt strimlad rödkål med persilja. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0